Back

Overlad finner til hajer. Oplev forbundet glastag

Pulsaart by AGC, en nystartet belgisk virksomhed, etableret af AGC Automotive Europe, har afsløret det innovative Forbundne glastag på CES 2024. Dette banebrydende produkt er resultatet af et internationalt samarbejde, der samler ekspertise fra AGC-teams fra Belgien, USA og Japan for at revolutionere køretøjsforbindelser.

Introduktion af det forbundne glastag

Forbundet glastag, det første af sin slags i bilindustrien, har integrerede højtydende antenner til 5G, UWB, WLAN og mere, som er indlejret perfekt i et slankt og stilfuldt glastagsdesign. Denne integration forbedrer ikke kun køretøjets tilslutningsmuligheder, men løfter også dets æstetiske tiltrækningskraft. Med sloganet "Overlad finner til hajer. Opdag forbundet glastag" understreger Pulsaart by AGC sit skift fra traditionelle eksterne antenner til en mere integreret, effektiv og æstetisk tiltalende løsning.

Globalt samarbejde sikrer banebrydende løsning

Udviklingen af det forbundne glastag udgør en milepæl inden for bilteknologi, og er opnået gennem et samarbejde mellem AGC-teams fra Belgien, USA og Japan. Denne synergi af international ekspertise har resulteret i et produkt, der sætter nye standarder for køretøjsdesign og funktion.

Fremtiden for bildesign og -funktion

"AGC er på forkant af omdefineringen af forbindelsesmuligheder til køretøjer", siger Dan Lis, CEO for Pulsaart by AGC. "Vores forbundne glastag forener innovativ teknologi med slankt design, og giver OEM'er i bilbranchen en løsning, der er både æstetisk tiltalende og teknologisk overlegen"

Det forbundne glastag viser klart Pulsaart by AGC's engagement i innovation og giver et indblik i fremtiden for bildesign. Det er et produkt, der passer perfekt til behovene i moderne køretøjer – forbindelsesmuligheder, stil og ydeevne.