Back

AGC viser banebrydende glasløsninger til mobilitetsrevolution på CES 2024

AGC, der har været i drift i mere end et århundrede, har gentænkt fremtiden for køretøjsglas, hvilket muliggør en overgang for glas fra at være en simpel barriere omkring køretøjet i fortiden til at blive en multifunktionel grænseflade i fremtiden. Efterhånden som markedet fokuserer på at øge sikkerheden for bilister i kapløbet frem mod autonomi og selvkørende biler, vokser branchens interesse for montering af sensorer, forbedret konnektivitet, banebrydende bildesign og kørekomfort. På linje med markedstendenserne vil vores stand vise unikke integrerede glasløsninger til mobilitet på stand 6667 inden for 3 hovedområder.

Konnektivitetsområdet:

Et innovativt bilantenneprodukt, der problemfrit forener æstetik med optimal konnektivitet og energieffektivitet, får sin debut på CES 2024. Produktets design lægger vægt på nem integration og optimal ydeevne, der imødekommer de moderne krav til køretøjskonnektivitet. Dette fremskridt forventes at omdefinere standarderne inden for køretøjsdesign og funktionalitet, hvilket markerer en væsentlig milepæl i bilindustrien. Derudover vil AGC og Halo.Car, en innovativ Las Vegas-baseret EV førerløs bilservice, demonstrere en ny løsning, der inkorporerer AGC's ekspertise inden for 5G-glasantenner. Denne elegante løsning, der er kompatibel med alle 5G-frekvenser, tillader konnektivitetspunkter overalt i køretøjet, hvilket forbedrer V2V- og V2X-kommunikationen og minimerer kommunikationsudfald.

Detektionsområdet:

Mens markedet søger at integrere højtplacerede sensorer på køretøjet hovedsageligt i tag eller forrude, er Wideye glade for at kunne afsløre to integrationer: Den første er et helt nyt koncept med at integrere en LiDAR i taget, i form af et unikt formet glas. Resultatet er visuelt innovativt, da integrationen er komplet, hvorved køretøjets elegante linjer bevares. Konceptet vil give OEM-designteams en ny opfattelse og bane vejen for at forbedre integrationen af lidar-tag og løse dets mange udfordringer. Den anden er en sensorintegration i kabinen, der byder på en højt synsfelt-lidar, der er integreret med flere kameraer bag forruden. Sidstnævnte, der forventes at være fremtiden for LiDAR-integration, har et tiltalende design, der opfylder de seneste integrationskrav med hensyn til formfaktor, ydeevne og pålidelighed.

Komfortområdet:

Glas er det perfekte match med hensyn til at kombinere æstetik med funktionelle elementer til interiør og fornyelse af kabiner. I år får vores dækglas til skærme, som er en fast bestanddel i mobilitetssektoren, en stor forbedring for at nå et gennembrud for den kommende udvikling. AGC er på forkant med nye og banebrydende HMI-teknologier til skærmintegration i kabiner: Forrude- og viskerdisplay fremvist af FeelInGlass® og P-Displays. Til CES 2024 lancerer AGC desuden store, buede skærme med anti-reflekterende og fingeraftryksbestandige belægninger. Under hele begivenheden vil vores Reeflect® Prototyping-eksperter være der for at tale med jer om jeres markedsprojekter, fra en enkelt prøve til en lille serie, og udfordre de nyeste innovationer og teknologier inden for bilruder.

"Hos AGC er vi overbevist om, at glas og funktionelle kemikalier præger alle aspekter af din hverdag, hvilket gør os i stand til at fremme innovation på tværs af alle domæner med vores banebrydende teknologi", sagde Hideyuki Kurata, CTO. "Vi har forfinet kerneteknologier som materialeteknologi, funktionelt design og produktionsteknologi siden grundlæggelsen. Vores avancerede materialer og løsninger vil blive fremvist på CES, og vi sigter mod at fremme innovationen i den næste generation af mobilitet. Vi inviterer jer til at opleve dem på egen hånd på vores stand".

Mød os på stand 6667 i LVCC West Hall Vehicle Tech & Advanced Mobility. Repræsentanter og ledere fra AGC vil være der for at demonstrere teknologierne og besvare alle spørgsmål.