Delebiler som erstatning for at eje? Tro ikke på det.

De seneste markedsdata fra USA viser, at bilejerskabet er tilbage på samme niveau, som det var før finanskrisen for 10 år siden.

AGC bidrager til at sænke autoruders miljømæssige påvirkning

AGC øger sit bidrag til sænkning af CO2-udledningen, både som producerende virksomhed men også ved at udvikle innovative glasprodukter.

HUD på taget

Volvo Car Corporation har løftet ”Head-Up-Display” til et helt nyt niveau med en patentansøgning på en højt placeret HUD i USA.

AGC lancerer HUD til Opel Insignia

Efter flere års hurtig vækst i levering af HUD-forruder (Head Up Display) er AGC, som producent af originaludstyr, stolt af at kunne meddele, at vi nu udvider HUD-teknologien til også at omfatte produktion til eftermarkedet.

Tesla tager østpå

Tesla har meddelt, at de udvider deres aktiviteter til også at omfatte de østeuropæiske markeder. Efter introduktionen på det tjekkiske marked tidligere på året åbner Tesla nu også op for ordrer i Polen, Ungarn, Rumænien og Slovenien.

Et gennembrud i selvhelende glas?

Forskere fra Aalborg Universitet har meddelt, at der er sket et kæmpe gennembrud i udviklingen af ”selvhelende glas” (eller glas, der kan reparere sig selv).

ADAS: En chance for eftermarkedet for bilruder

En ny undersøgelse i USA viser, hvordan væksten i ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) i nye biler er begyndt at reducere antallet af ulykker i trafikken.

Bilen der advarer dig om regn, når soltaget er åbent

Mens vi nærmer os en tidsalder med førerløs kørsel, kommer dybdelæring og AI (kunstig intelligens) til at spille en rolle i vores biler.

Ny el-bil lader sig selv op med sollyset

Den hollandske teknologivirksomhed Lightyear har planer om at lancere en el-bil, der bruger solceller til at booste opladningen.

Er du i sikkerhed, hvis lynet slår ned i din bil?

Mange mennesker tror, de er i sikkerhed i bilen under et tordenvejr, fordi bilens dæk er lavet af gummi. Men det e ikke sandt.