Belron® og AGC har indgået en franchiseaftale om et netværk til reparation og udskiftning af autoruder i Polen og Tjekkiet!

Belron, verdens førende koncern inden for VGRR (vehicle glass repair and replacement), og AGC Automotive Europe, den europæiske afdeling af verdens førende producent af autoruder, har indgået en franchiseaftale, der omfatter AGCs VGRR-aktiviteter i Polen og Tjekkiet.

Glasantenner: en vigtig brik i den mobile revolution!

Teknologien bag glasantenner startede i 1970’ernes USA, ført an af producenterne af metalantenner. AGC forudså allerede dengang vigtigheden af telematik i bilindustrien og besluttede derfor at udvikle sine egne glasantenner.

Vinduesviskere: en historie fuld af overraskelser!

Vi tænker ikke synderligt over vinduesviskerne - før end vi ikke længere kan se ud af ruden. Men vi bør faktisk takke de foregangsmænd, der opfandt disse sikkerhedsanordninger, som har sparet mange liv i regn og sne.

AGC åbner ny forsknings- og udviklingsfacilitet til udvikling af netværksforbindelse

AGC Glass Europe har taget to avancerede ”lyddøde rum” i brug for at udvikle teknologier til vinduer med indbyggede antenner og opfylde det stigende behov for netværksforbindelse i bilen.

En ny generation LiDAR-system til ADAS og førerløs kørsel

AGC Automotive Europe har slået sig sammen med XenomatiX, en førende leverandør af solid-state LiDAR (Light Detection And Ranging) teknologi, for at bygge den næste generation af indbyggede LiDAR-sensorer til ADAS førerløs kørsel.

Hurtigere søgning nu med enkel søgning!

Vi har lyttet til dig! Vi har modtaget feedback om, at filtrene til at browse i vores webshopkatalog er for langsomme og for komplekse. For at give dig en bedre brugeroplevelse har vi derfor fjernet nogle unødvendige filtre for at øge hastigheden.

Fremtidens satellitnavigationssystem

Envisics, et teknologifirma fra Storbritannien, har kombineret augmented reality og hologrammer til at skabe et yderst effektivt navigationssystem, der viser køreretningen i realtid på forruden.

Fremtiden for bilruder er "smart"

På CES 2019 i Las Vegas viste bilindustrien, hvordan den kan kombinere augmented og virtual reality (AR/VR) med smarte glasteknologier.

Oplev fremtidens smarte dør

AGC Automotive Europe og IAC (International Automotive Components) afslørede konceptet StreetSmart Door sidste måned på udstillingen Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas.

Find det hurtigt med stelnummeret!

Den nye AGC-webshop giver dig en lang række smarte løsninger til at finde det produkt, du har brug for, ligesom du på nogle markeder også har mulighed for at bruge stelnummeret.