Back

En sanseoplevelse på CES Las Vegas med Wideye konceptbil

Thumbnail

Med mobilitetsskiftet i retning af selvkørende biler bliver nødvendigheden af æstetisk integrering af højtydende sensorer stadig vigtigere. Siden oprettelsen i 2016 har Wideye fra AGC specialiseret sig i at løse disse udfordringer ved at tilbyde integrationsløsninger baseret på virksomhedens unikke glas. Glasset er gennemsigtigt til nær infrarødt og har høj optisk kvalitet og er derfor uundværligt til problemfri installation af optiske sensorer såsom LiDAR og kameraer.

Wideyes dominerende position inden for økosystemer til selvkørende biler gør det muligt for virksomhedens team at udvikle effektive partnerskaber, der er motiveret til at accelerere den teknologiske udvikling. På CES blev disse alliancer demonstreret på en ny konceptbil, som besøgende kunne opleve live:

  • Wideye og det belgiske firma XenomatiX, en LiDAR-producent med speciale i True Solid State LiDAR, demonstrerede evnen til at kombinere både LiDAR- og kameramoduler bag forruden og garantere ydeevne ved at bruge glas, der er gennemsigtigt til nær infrarøde signaler
  • Sensorer indbygget på siden af bilen til at registrere forhindringer tillader anvendelser såsom detektion af parkeringspladser. Wideye og Sony Depthsensing Solutions har samarbejdet om at integrere ToF-teknologi (Time-of-Flight camera). Denne sensor er gnidningsfrit integreret og kan også bruges til ansigtsgodkendelsesteknologi. På CES kunne besøgende prøve denne fuldt fungerende integration
  • Wideye demonstrerede desuden den overlegne kvalitet af sit glas, når det blev brugt i LiDAR-huse. Samarbejdet mellem Wideye og det israelske firma Opsys Technologies har til formål at gøre det muligt at opnå krav til biler, samtidig med at sensorens højeste ydeevne opretholdes ved brug af kvaliteterne, der kendetegner Wideyes proprietære glas.

Læs mere om Wideye her: https://wideye.vision/